REZERVĂ CAZARE

Termenul limită pentru rezervarea cazării este 10 aprilie 2024.

METODE DE REZERVARE A CAZĂRII:

1. prin completarea secţiunii “Cazare” – forma de rezervare recomandată (opţiunea de rezervare este disponibilă doar după accesarea Contul meu pe baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite la Inregistrare)
2. prin e-mail pe adresa: contact@rao-iasi.ro*
* În acest caz, vă rugăm să specificaţi în email perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru RAO 2024 – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabila fără dovada plăţii pentru întreaga perioadă de cazare rezervată. Confirmarea rezervării va fi trimisă prin email de catre operatorul evenimentului.

ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului RAO 2024. Până la data de 10.04.2024 (inclusiv) se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior.

HOTEL INTERNAȚIONAL 4*

Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iaşi
Amplasat în cadrul Complexului Palas Iaşi, Hotelul Internaţional 4* oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit şi acces gratuit la piscina interioară, centrul de fitness, saună uscată şi umedă şi cadă cu hidromasaj. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, birou, cutie de valori.

Single Room – 590 lei/camera/noapte
Double Room – 660 lei/camera/noapte
Corner Room City View (SGL/DBL) – 770lei/camera/noapte
Corner Room Palace View (SGL/DBL) – 840 lei/camera/noapte
Junior Suite (SGL/DBL) – 980 lei/camera/noapte
One Bedroom Suite (SGL/DBL) – 1160 lei/camera/noapte

Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL UNIREA 4*

Adresa: Piața Unirii nr. 5, Iași
Hotel Unirea Iaşi este poziţionat ultracentral, chiar în Piaţa Unirii. Hotelul este unul dintre cele mai uşor de găsit obiective din Iaşi.
Având în vedere poziţionarea privilegiată, Hotel Unirea se află aproape de principalele obiective turistive şi culturale ale capitalei Moldovei: Biserica Trei Ierarhi, Mitropolia Sfânta Paraschiva, Filarmonica şi Teatru Naţional Iaşi.

Cameră single – 470 lei/camera/noapte
Cameră dublă – 570 lei/camera/noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL TRAIAN 4*

Adresa: Str. Piața Unirii nr. 1, Iași
Construit între 1879 și 1882, de compania condusă de Eiffel, în stil neoclasic francez, pe o structură metalică (la vremea aceea o noutate), cu coloane din fontă și platforme metalice, acest proiect inovator a dus pur și simplu la ruina lui Scarlat. Scarlat Pastia care, pentru a-și acoperi datoriile, a fost obligat să transfere clădirea către compania „Credit urban”, care a transformat clădirea într-un hotel.
Ulterior, hotelul a intrat în proprietatea familiei evreiești a lui Theitler, iar în 1942, clădirea a fost expropriată de moștenitorii lui Adolf Theitler. La un an de la exproprierea hotelului, Primăria Iași a renovat hotelul cu fonduri proprii, pentru ca în 1950 să fie naționalizat.

Cameră single standard – 470 lei/camera/noapte
Cameră dublă standard – 500 lei/camera/noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL SELECT 4*

Adresa: Strada 14 Decembrie 1989 nr. 2, Iași
Palatul Neuschotz, ce găzduiește astăzi Select Hotel, a fost construit în secolul al XIX-lea și a aparținut bancherului Iacob Neuschotz, personaj cunoscut pentru acțiunile sale filantropice.
Situat într-o clădire din secolul al XIX-lea, la un minut de mers pe jos de cea mai apropiată stație de tramvai, acest hotel relaxat se află la 1 km de Palatul Culturii și la 4 km de Grădina Botanică din Iași.

Cameră single standard – 410 lei/camera/noapte
Cameră dublă standard – 540 lei/camera/noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

Cazare Piatra Neamț – 22 mai 2024

HOTEL CENTRAL PLAZA 4*

Adresa:  Piața Petrodava 1-3, Piatra Neamț
Amplasat în pitorescul oraş Piatra-Neamţ recunoscut ca “Perla Moldovei”, hotelul se identifică cu viaţa şi cultura vechii cetăţi getodacice şi duce mai departe legenda despre statornicia muntelui, oamenilor şi ospitalităţii moldoveneşti. Pentru timpul liber, alegerile sunt multiple şi variate: poţi să porneşti pe drumurile de munte ale lui Calistrat Hogaş sau să regăseşti liniştea în frumuseţea tăcută a mănăstirilor şi a Codrilor de aramă.

Cameră single premier – 430 lei/camera/noapte
Cameră dublă premier – 510 lei/camera/noapte

Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.