Taxe si inscriere

TIP PARTICIPANT PANA LA 11.04 DUPA 11.04
Medic primar/specialist 500 lei 900 lei
Medic rezident 200 lei 350 lei
Asistent medical 150 lei 270 lei
Reprezentant firma* 500 lei 900 lei
Student** NU MAI SUNT LOCURI NU MAI SUNT LOCURI

 *Pachet suplimentar extracontractual

 **Studentii pot participa gratuit la eveniment in limita a 25 de locuri si vor primi diplome de participare

PLATA TAXELOR

Taxa de participare la RAO 2018  se poate plati prin transfer bancar (a se evita plata prin mandat postal), in contul FUNDATIA OFTALMOLOGICA DIAPREG IASI, nr. cont: RO77 RNCB 0175 0336 0327 0001 deschis la BCR Iași, cod fiscal DIAPREG – 12834867, cu mențiunea “Taxa participare RAO 2018”. Comisioanele bancare aferente transferului vor fi suportate de catre participant (platitor). Va rugam faceti aceasta precizare operatorului bancar la momentul efectuarii transferului.

Aceasta taxa se poate plati si online, cu cardul, accesand sectiunea “Plata serviciilor achizitionate”, dupa autentificarea in “Pagina Personala” (este necesara inscrierea pe site pentru a putea accesa Pagina Personala).

Pe documentul care atesta plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, orasul si mentiunea “RAO 2018– Taxa participare”.

TAXA DE PARTICIPARE INCLUDE:
 diploma de participare, mapa cu documentele evenimentului si ecuson, accesul la sesiunile de lucrari, la coffee-break-uri si la festivitatea de deschidere.

METODE DE INREGISTRARE LA REUNIUNE
Va rugam sa va inscrieti la eveniment online, accesand sectiunea “Inregistrare online”. Ulterior inregistrarii, puteti accesa pagina personala, in baza numelui de utilizator si a parolei stabilite in formular.

VALIDAREA INREGISTRARII
Inregistrarea dvs. la eveniment  va fi validata dupa ce operatorul primeste copiile documentelor de plata sau a datelor din documentele de plata.

Copiile sau datele documentelor care atesta plata pot fi trimise folosind una dintre urmatoarele metode:

• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din sectiunea “Pagina mea”
• prin e-mail, ca document scanat si atasat e-mailului, pe adresa: contact@rao-iasi.ro

VOUCHER DE SERVICII SI PLATI

Voucherul de servicii si plati (documentul ce contine situatia serviciilor rezervate si a platilor efectuate pentru RAO 2018) va fi trimis prin e-mail, pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare, dupa data de 24 aprilie 2018. Va recomandam sa prezentati acest document la secretariatul evenimentului pentru ridicarea materialelor.