ATENTIE!

Nu puteti trimite rezumate inainte de a va inscrie! Nu se accepta rezumate trimise prin fax! Se accepta doar lucrari nepublicate, la care cel putin autorul prezentator a achitat taxa de participare. Autorii isi asuma integral raspunderea asupra continutului.

CONFIRMARI

Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau e-poster. Modalitatea de prezentare a rezumatelor va fi comunicata autorilor de catre Comitetul Stiintific prin e-mail dupa data de 23 aprilie 2018. Rezumatele vor fi publicate in volumul de rezumate al evenimentului.

CONDITII DE PREZENTARE

Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau e-poster.

In cadrul prezentarilor orale, organizatori asigura proiectarea lucrarii de pe un calculator/laptop cu sistem de operare Windows 7/10 cu pachetul MS OFFICE. Avem rugamintea ca formatul electronic al prezentarilor orale sa fie ppt sau pptx. Organizatorii nu isi asuma raspunderea proiectarii necorespunzatoare pentru un alt format electronic al prezentarii orale si pentru alte echipamente.

e-Posterele vor rula pe toata perioada evenimentului, pe suport electronic, in zona e-Postere. Suportul electronic are suport ratio setat portrait.

Va rugam sa dati click aici pentru a descarca modelul acceptat. e-Posterele trebuie trimise pana la data de 30 aprilie 2018 la adresa contact@rao-iasi.ro.

INSTRUCTIUNI PENTRU REDACTAREA REZUMATELOR

Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte de redactare in cazul trimiterii rezumatelor prin e-mail: – rezumatul nu poate contine mai mult de 250 cuvinte; – rezumatul va fi trimis in limba romana si engleza; – tot textul se scrie fara aliniat de paragraf sau alte indentari; – rezumatul nu va fi formatat.

Rezumatul trebuie sa cuprinda: – titlul, scris cu majuscule urmat de un rand gol; titlul (inclusiv spatiile) nu poate fi mai lung de 200 de caractere; – numele autorilor, scrise pe un rand, respectand ordinea: initiale prenume (in cazul barbatilor) sau prenume (in cazul femeilor) urmate de nume (nu folositi titluri profesionale/academice); numele autorului ce va prezenta lucrarea trebuie subliniat; dupa lista autorilor se va lasa un rand liber; – afilierea (sectie, institutie, oras, tara), atat a primului autor, cat si a coautorilor. Se scrie totul pe un rand, urmat de un nou rand liber. Prima litera a fiecarui cuvant trebuie scrisa cu majuscula; – se va insera un rand ce va cuprinde 4 – 6 cuvinte cheie; – textul propriu-zis, care va respecta structura cunoscuta: scop, material si metoda, rezultate, concluzii (se vor evita formularile de gen “rezultatele vor fi prezentate”); textul trebuie sa contina suficiente detalii pentru a putea justifica concluzia

Va rugam nu folositi grafice si tabele in rezumat! Toate abrevierile vor fi explicate la prima utilizare in text!

Rezumatele in limba romana si engleza trebuie inscrise separat, ca doua rezumate distincte.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]