Editia 2018

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”center” title=”” description=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]CLICK AICI PENTRU A DESCHIDE PROGRAMUL FINAL RAO 2018.[/tagline_box]

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” shadowopacity=”0.5″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=”” linktarget=”_self” title=”Reuniunea Anuala a Oftalmologilor este creditata de catre Colegiul Medicilor cu 14 credite EMC si de catre OAMGMAMR cu 15 credite EMC.” description=”  ” animation_type=”slide” animation_direction=”left” animation_speed=”0.8″ class=”” id=””][/tagline_box]

Dragi colegi,

Suntem onorati sa va invitam la lucrarile celei de-a 54-a editii a Reuniunii Anuale a Oftalmologilor – RAO 2018 si ale celei de-a 11-a Reuniuni Oftalmologice a Asistentilor Medicali ce vor avea loc la Iasi in perioada 10-12 mai 2018.

Aceasta manifestare stiintifica oftalmologica este un reper de traditie cu un inalt standard stiintific si social. Sunt argumente care explica interesul dumneavoastra constant pentru aceasta intalnire care este deopotriva stiintifica si prieteneasca. Concomitent cu aprecierea noastra pentru efortul pe care il depuneti, acesta este un impuls si o obligatie pentru noi de a proiecta un eveniment stiintific util si atractiv.

Congresul nostru are un subiect principal incitant, “Provocari si controverse in oftalmologie”, care va ingloba modalitati variate de prezentare: comunicari, simpozioane, video-proiectii, e-postere, cursuri etc. Avem o participare internationala semnificativa care va creste calitatea si interesul acestei intalniri.

Tinem in continuare la impactul practic al acestei manifestari si la caracterul interactiv ce va domina toata reuniunea. De asemenea, interesul companiilor farmaceutice si de dispozitive medicale implicate in bunul mers al activitatii oftalmologice in Romania este sporit si consistent.
Va asteptam cu prietenie la Iasi, centru cultural si academic consacrat, intr-un anotimp care ii da orasului frumusete, vigoare si prospetime inconfundabila.

COMITETUL DE ORGANIZARE